Vigtig opdatering

Kære Forældre                                                                                                                     onsdag den 6. januar 2021

 

 

Godt Nytår, vi håber I alle er kommet godt ind i det nye år.

 

Status på Corona:

Danmark har over den seneste tid fået forlænget og udvidet de restriktioner som regeringen og Sundhedsmyndighederne vurderer er bedst for os alle i kampen mod Corona – og dens varianter.

 

Regeringen er netop i dag kommet med en opfordring til forældre om at holde børn hjemme fra dagtilbud hvis der er muligt, en opfordring som daginstitutionerne har ventet længe på da den er med til at skabe tryghed blandt personalet.

 

Vi har dog åbent som normalt;

  • Vi forsætter med at modtage og aflevere jeres børn ved døren.
  • Vi har uændret stort fokus på hygiejne generelt, hyppig håndvask, løbende rengøring af kontaktpunkter og afvaskning af legetøj mv.

 

 

Personalesituationen:

Det går den rigtige vej med personalesituationen i Stærebo; Stephanie (pædagog) starter på mandag den 11. januar i Stærevængets børnehave efter sin barsel og forældreorlov. Derudover har vi ansat Jesper (pædagog) som har været vikar i børnehaven siden efteråret, så nu mangler vi bare at få den sidste pædagog/psykomotoriks terapeut ansat, som skal danne børnehaveteamet sammen med Lotte, Camilla, Magnus, Jesper og Stephanie.

Stærevængets vuggestue har et par ansættelsessamtaler i næste uge (uge2), hvor vi håber at få ansat en pædagog, som skal danne vuggestueteamet med Bianca, Lotte, Rikke, Emilia og Christina. Tina forsætter som vikar i huset.

I Tagensbo børnehaven holder vi også ansættelsessamtaler i næste uge, hvor vi skal have ansat en køkkenassistent snarest muligt.

 

Vær opmærksom på at vi fra 1. januar 2021 har ændret åbningstid så vi har åben fra kl. 06:00 til 17:00.

 

PS. Vi har udsat vores pædagogiske dage (28+29. januar) vi håber, at vi kan afholde dem inden sommerferien, når Danmark åbner op for en mere normal hverdag.

 

 

Med venlig hilsen

Christina og Arne Bo

 

 

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

 

Afd. Stærevænget vuggestue & børnehave

Mandag - fredag:
06.00 - 17.00

Afd. Tagensbo børnehave

Mandag - fredag:
06.45 - 16.45

Stærebo har to sammenhængende lukkedage - torsdag og fredag, typisk i sidste uge af januar, kaldet 'Pædagogiske-dage'. De to dage anvendes til udvikling af vores Idrætspædagogiske praksis; evaluering, refleksion, udvikling m.v.

Ved alle søgn- og helligdage er der lukket.

overblik

undefined

Adresser

Stærevænget vuggestue & børnehave

Stærevej 62

2400 København NV

Tlf.: 38103700

Børnehave mobil: 40120726

Vuggestuen Mobil: 40120557

 

 

Tagensbo Børnehave

Landsdommervej 35

2400 København NV

Tlf.: 35814474

Mobil: 71992012